Tjänster

Beställ utskrifter i eget mått

Du kan beställa fotografier på eget mått. Ladda upp ditt foto till oss och fyll i dina uppgifter, så gör vi utskrifter efter dina önskemål.

Företagsuppdrag

Kontakta oss om information gällande företagsfotografering och specialporträtt, eller om ni funderar på att inreda ert kontor med fotokonst. Då kan vi tillsammans planera och välja ut konstverk som ni vill visa upp på era väggar. Välkomna med nya uppdrag och idéer som vi tillsammans kan lösa.

Reproduktioner

Har du konst hemma som du önskar att bevara och behålla, men vill kanske hänga upp en reproduktion, kanske i en annan storlek?

Inramning och passepartout

I vår studio jobbar vi även med inramning av tavlor samt tillverkning av passepartout. Perfekt för dina konstverk och tavlor som du vill uppmärksamma lite mer. Ny ram kan göra mirakel för presentationen av ditt favoritverk.

Sälj din konst hos oss

Ego Specto är en modern konstgalleri/butik på nätet, och om du vill du sälja Fine Art Prints av din konst hos oss, är du varmt välkommen att kontakta oss. Just nu söker vi spännande konstnärer att arbeta med. Intresserad? Kontakta oss på info@egospecto.se

Höganäs Bowling Ego Specto 2022-03 Jani Alin 03b